Méderi
        Theobaldstraat 26

        6191WZ Beek

        06-40201910

 

 

Introductie

Een kennismaking……
 
Mijn naam is Jack van Dijk, 60 jaar en woonachtig in de oudste stad van Nederland, te weten Dordrecht in Zuid-Holland. Al ruim 20 jaar ben ik gefascineerd door de relatie tussen voeding en gezondheid. Sinds september 2003 ben ik 'werkzaam' op diverse forums van de grootste orthomoleculaire website in Nederland (www.pilliewillie.nl) om mensen o.a. voedingsadviezen te geven ter verbetering van hun gezondheid, bescherming tegen ziekten en verbetering van de kwaliteit van hun leven.

Sinds november 2006 ben ik afgestudeerd bij de Sociale Academie Geneeskunde, Homeopathie & Orthomoleculaire voeding te Breukelen (www.sagho.nl). Ik heb daar de volgende vierjarige beroepsopleiding gevolgd:

  • Introductie in de Alternatieve Geneeswijzen
  • Orthomoleculair Voedingstherapeut
  • Orthomoleculair Specialist
  • Ziekteleer, Diagnose en Advies
  • Anatomie, Fysiologie en Pathologie


Medio 2007 ben ik gestart met een eigen zelfstandige praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde in Oudenbosch, daarna mijn tweede praktijk gestart vanaf 2011 in Dordrecht. Vervolgens heb ik in 2013 in Beek mijn derde praktijk opgezet. Ik heb mij gespecialiseerd in gewrichtsklachten (reuma, atrose etc.), diabetes, bijnieruitputting (chronische stress, burn-out) en kanker. Aangezien ik op dit moment geen vaste praktijk heb, doe ik vooral huisbezoeken in geheel Nederland (met uitzondering van de provincies Groningen, Friesland, Drente en de waddeneilanden). Daarnaast houd ik mij bezig met het begeleiden van (top)sporters op Orthomoleculaire basis.

^ Naar boven